Menu
Καλάθι

Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ 


Προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης προϊόντων αλλά και επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους: 

Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής (ισχύει από 10/12/2020). Απόδειξη ημερομηνίας παραλαβής αποτελεί η σφραγίδα του courier. 

Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να φέρει όλα τα ταμπελάκια της εταιρείας. Όπου παρέχονται ζώνες, κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες ή δερμάτινες ετικέτες, θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.  

Επίσης, το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση όπως αυτή της αρχικής, χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.  

Τέλος, θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά πώλησης. 

•       Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.


Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων 

 

ΒΗΜΑ 1 - ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6987047926 για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. 

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, θα σας ζητήσουμε τους κωδικούς, το χρώμα και το μέγεθος των νέων προϊόντων που θέλετε να παραλάβετε. 

Για να προχωρήσει η διαδικασία της αλλαγής, η αξία της νέας παραγγελίας θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερης της αξίας του/των επιστρεφόμενου/ων είδους/ών. 


ΒΗΜΑ 2 - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ: 

Έπειτα προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή: 

Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία. 

Κολλάτε έξω από το πακέτο το αυτοκόλλητο το οποίο αναγράφει τη διεύθυνση στην οποία θα επιστραφεί το δέμα 

 

ΒΗΜΑ 3 - ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ: 

Η PRETTY JUSY συνεργάζεται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ,SPEEDEX,ΕΛΤΑ COURIER. Απευθύνεστε στο τοπικό σας κατάστημα για να επιστρέψετε το πακέτο δηλώνοντας ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επισκεφτείτε τα site των εταιριών courrier και βρείτε το τηλέφωνο του πλησιέστερου σε εσάς καταστήματος. Το αίτημά σας θα εξυπηρετηθεί αφού πρώτα φτάσει το πακέτο στην αποθήκη μας. 

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, η επιστροφή του πακέτου στο PRETTYJUSY.GR γίνεται με επιβάρυνση 5€ του αποστολέα (πελάτη) με χρέωση που γίνεται στην επαναποστολή . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή να γίνει αποκλειστικά με τη ΓΕΝΙΚΗ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, SPEEDEX ή ΕΛΤΑ COURRIER δηλώνοντας χρέωση ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ. 

 Κατά την επαναποστολή, από την  πρώτη αλλαγή και για όσες προκύψουν μετέπειτα  από την ίδια παραγγελία την επιβαρύνεται ο πελάτης. 


 Επιστροφή μεσω box now θυρίδας 

Για την καλύτερη εξυπηρετισή σας επικοινωνήστε  μαζί μας για να σας βοηθήσουμε με την διαδικασία


ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Το PRETTYJUSY.GR δεν εγγυάται την ασφάλεια και ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της Γενικής Ταχυδρομικής και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα. 

To PRETTYJUSY.GR διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών . 

Για την επιστροφή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εταιρεία courier εσείς επιθυμείτε αναλαμβάνοντας την χρέωση ως αποστολέας. 

•       Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Επιστροφή Χρημάτων 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων το δέμα υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται  από το παραστατικό πώλησης .Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος αφαιρουμένων 5€ που αφορούν στα έξοδα  επιστροφής της παραγγελίας και των εξόδων αυτής . Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας και αφού το PRETTYJUSY.GR ήλεγξε ότι τα προϊόντα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για επιστροφή. 

Προσοχη ! 

Σε περίπτωση αγοράς με έκδοση τιμολογίου η επιστροφή χρημάτων γίνετε με την μορφή πιστωτικού υπολοίπου στον πελάτη για χρήση σε μελλοντικές αγορές.

 

  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΡΟΥΣ Η' ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών, από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής & θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό που θα μας γνωστοποιήσετε, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Σε περίπτωση αλλαγής αρχικής παραγγελίας, οι 14 ημέρες μετρούν από την ημέρα της πρώτης(1) παραγγελίας.Στην περίπτωση αλλαγής η επιστροφής προϊόντος επιβαρύνεστε με 5€ μεταφορικά .

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής. Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, την SPEEDEX  ή ΕΛΤΑ COURIER & την ένδειξη "Χρέωση Παραλήπτη", θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 5 ευρώ. Όλες οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από την ALPHA BANK και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τη συνεργαζόμενη με το PRETTY JUSY ALPHA BANK,ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. 

*Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας (αζήτητη ή απαράδοτη) η οποία έχει εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της , θα αφαιρούνται τα έξοδα επιστροφής 5€ από το τελικό ποσό της επιστροφής χρημάτων.

*Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος αφαιρουμένων 5€ που αφορούν στα έξοδα  επιστροφής της παραγγελίας και των εξόδων αυτής.


Συγκεκριμένα τώρα, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά στο 6987047926 ή 2310535200 είτε αποστέλλοντας email στο info@prettyjusy.gr (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας).

Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 5ευρώ ανεξαρτήτως ποσού.

Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας.


Χρεώσεις Επιστροφών 

Σε περιπτώσεις Αλλαγής Προϊόντων 

Για παραγγελίες Εσωτερικού

Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, η επιστροφή του πακέτου στο PRETTYJUSY.GR γίνεται με επιβάρυνση 5€ του αποστολέα (πελάτη) με χρέωση που γίνεται στην επαναποστολή . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή να γίνει αποκλειστικά με τη ΓΕΝΙΚΗ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, SPEEDEX ή ΕΛΤΑ COURRIER δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη. 

Κατά την επαναποστολή, από την  πρώτη αλλαγή και για όσες προκύψουν μετέπειτα  από την ίδια παραγγελία την επιβαρύνεται ο πελάτης. 

Για παραγγελίες από Κύπρο

Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής προϊόντων για την Κύπρο  . 

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν  το επιστρέφει και γίνετε  επιστροφή χρημάτων μόλις η εταιρία παραλάβει το προϊόν.

Μπορεί παράλληλα να βάλει μια νέα παραγγελία για το προϊόν αλλαγής.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής μπορούν να επιβαρύνουν τον πελάτη ή κατόπιν συμφωνίας την εταιρία με αφαίρεση από το ποσό επιστροφής-πίστωσης .

Για παραγγελίες Εξωτερικού

Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής προϊόντων για το εξωτερικό . 

Σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν  το επιστρέφει και γίνετε  επιστροφή χρημάτων μόλις η εταιρία παραλάβει το προϊόν.

Μπορεί παράλληλα να βάλει μια νέα παραγγελία για το προϊόν αλλαγής.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη 


Ελαττωματικά Προϊόντα 

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία PRETTYJUSY.GR . Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, το PRETTYJUSY.GR μπορεί να το αντικαταστήσει με προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου το PRETTYJUSY.GR . 


Εκπτωτικά Είδη - Κάρτα Προνομίων 

Οι επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα που αγοράστηκαν με έκπτωση ή σε προσφορά, γίνονται στην τιμή αγοράς του είδους. Στο ενδεχόμενο επιστροφής χρημάτων, υπολογίζεται η αξία μετά την έκπτωση. 

Προσοχή !

Εκπτωτικά κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια διαφόρων καμπανιών της εταιρίας ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για νέες αγορές προϊόντων και όχι για αλλαγές  προϊόντων .


Πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορών 

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage


Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα τη χρήση των cookies